Voel je snel beter en beweeg vrijer

Wij doen niets liever dan jou zo snel mogelijk weer in beweging te krijgen. 

Bij de eerste afspraak zullen je persoonlijke gegevens worden opgenomen. Het is handig om je legitimatiebewijs en verzekeringspas mee te nemen. Wij vragen je een eigen handdoek mee te nemen.

Wij zullen dan samen een behandelplan maken. Voor een afspraak is er geen verwijzing nodig. Bel naar 06 57 32 19 94 of online via het afsprakenformulier of stuur een mail naar info@fysiotherapieclaasen.nl

 

Behandeling

Manuele therapie richt zich op het beter laten bewegen van gewrichten. Wij gebruiken het vooral bij nek- en rugklachten maar ook bij de schouder, elleboog, pols, heup, knie en enkel.

Door middel van een manipulatie, een snelle korte beweging van het te behandelen gewricht, wordt de pijn snel minder en beweeg je ook meteen beter. Het zogenaamde manipuleren wordt vaak ‘kraken’ genoemd, vanwege het krakende of knappende geluid wat kan optreden. Dit geluid ontstaat als gevolg van een vacuümverplaatsing binnen het gewricht.

Een manipulatie zorgt voor een afname van pijn, waardoor je makkelijker kan bewegen. Dit is erg belangrijk voor jouw herstel. Daarom geven wij je ook altijd oefeningen en bewegingsadviezen mee. Hierdoor nemen je klachten duurzaam af.

Wij kunnen veel voor jou betekenen

Bij het herstel kunnen wij je terzijde staan met een behandeling, oefeningen, advies en begeleiding. De behandeling kan onder andere bestaan uit: advisering en begeleiding, massage, het losmaken van gewrichten, fysische therapie, tapen en oefentherapie in de oefenruimte met toestellen en grondoefeningen. Je kunt ook gebruik maken van ons online thuisprogramma PhysiApp.

 

Sport- oefenruimte

In de oefenruimte van Fysiotherapie Claasen hebben wij verschillende fitnessapparaten en werken wij met o.a. krachttraining. Wij stellen een persoonlijk trainingsschema op voor het zo goed mogelijk revalideren van de klacht. Je traint onder begeleiding en wij zorgen voor een persoonlijke training op maat.