Het intakegesprek bij Fystioherapie Claasen

Bij de intake beoordelen we jouw pijnklacht of hulpvraag aan de hand van een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Vervolgens komen we tot een fysiotherapeutische diagnose en stellen we in gezamenlijk overleg je behandelplan op. Als er voldoende tijd is ingepland kan er direct aansluitend een eerste behandeling plaatsvinden. Deze wordt aangevuld met eventueel thuis oefeningen en adviezen hoe jij het beste met je klachten om kunt gaan. Indien nodig vindt er (terug)verwijzing naar de huisarts of specialist plaats.

Het behandelplan

Bij het herstel kunnen wij je terzijde staan met behandeling, oefeningen, advies en begeleiding. De behandeling kan onder andere bestaan uit: advisering en begeleiding, massage, het losmaken van gewrichten, oefentherapie, fysische therapie, tapen en oefentherapie in de oefenzaal met toestellen en grondoefeningen. Je kunt ook gebruik maken van ons online thuisprogramma PhysiApp.

Vergoeding van de behandelingen

Raadpleeg je polisvoorwaarden van je aanvullende verzekering, deze vergoedt jouw behandelingen fysiotherapie geheel of gedeeltelijk.
Check tarieven en vergoedingen.

Fysiotherapie Claasen staat ingeschreven
bij het KNGF

We staan ingeschreven in het kwaliteitsregister en zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie. Beiden houdt in dat we voldoen aan de zwaarste normen van de landelijke zorgverzekeraars.